Carina skolade om sig och arbetar idag som fastighetsskötare i Västerås

19 april, 2015

I tidningen VLT berättar Carina Nerén i ett repotage att efter ha jobbat som husfru i 17 år på Hotell Skrapan blev det karriärbyte för henne. Inför en omorganisation blev hon erbjuden avgångsvederlag och såg sin chans till att skola om sig. I 40 veckor utbildade hon sig inom trädgård och anläggning, i Bro.

Carina har alltid varit intresserad av växter. Nu jobbar hon som fastighetsskötare och är områdesansvarig på Skallberget runt Mimers boenden. På ungefär tio områden har hon koll på all skötsel utvändigt. När det här heltidsjobbet kom upp i Västerås tog hon det. Jag trivdes jättebra i Köping, men att det var säsongsjobb och att få slippa allt pendlande gjorde att jag valde det här. Se hela inlägget på VLT, Carina skolade om sig mitt i livet som publicerades den 19 april i VLT.

Carina_1komp