Snöröjning

Västmanlands Fastighetsskötsel

Snöjour:

070-563 13 90

Vi erbjuder snöröjning och halkbekämpning med möjlighet att rycka ut med kort varsel. Via vår snöjour kommer du snabbt i kontakt med oss vid ett plötsligt väderomslag. 

Snöröjning

Se till att hålla parkeringsplatser och allmänytor fria från snö. Vi utför snöröjning på alla typer av ytor för såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar. Med vår snöröjningsjour kan vi vara på plats med kort varsel.

Halkbekämpning

Med den svenska vintern kommer också halkan på våra vägar, innegårdar och gator. Undvik därför olyckor genom effektiv halkbekämpning. Vi kommer då ut och sandar och grusar på era mest olycksdrabbade platser. 

Skidspår & Konstsnö

Vi ser till att förlänga skidsäsongen för alla längdskidåkare i Västerås. Våra snökanoner, som är placerade på bland annat Rocklunda, ser till att skidspåret är redo att användas även när det inte finns naturlig snö. Vi pistar, lägger ut snö och drar spår.

Västmanlands Fastighetsskötsel

Säkra vägar med trygg snöröjning & halkbekämpning

Snöröjning behövs när det har kommit så pass mycket snö att det försämrar säkerheten på bil-, gång- och cykelvägar. Genom att beställa snöröjning i tid så undviker man olyckor och bidrar till säkrare vägar för alla trafikanter.

Kontakt

Vagnbodsvägen 3
724 80 Västerås
021- 470 87 70

Offertförfrågan:
070-458 87 05
070-736 05 05

Öppettider

Måndag – Fredag:
07.00 – 16.30

Lördag – Söndag:
Stängt