Om oss

Om oss

Västmanlands Fastighetsskötsel

Välkommen till oss på Västmanlands Fastighetsskötsel. Vi är ett lokalt fastighetsskötselföretag i Västerås som hjälper kommuner, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med det mesta inom fastighetsskötsel. För oss är miljön viktig och vi satsar på att i så stor utsträckning som möjligt jobba med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet i alla led.

Din lokala fastighetsskötare

Västmanlands Fastighetsskötsel AB är ett väletablerat fastighetsskötselföretag som grundades 1982 men förvärvades och har drivits av familjen Magnusson sedan 1990. Företaget har sedan början haft en positiv utveckling samt en stark position inom yttre- och inre fastighetsunderhåll.

Då vi har egna trädgårdsmästare, trädgårdsutbildade anställda samt en stor maskinpark kan vi möta det ökade kravet från företag, bostadsrättsföreningar samt privata kunder och därmed erbjuda ett brett urval av tjänster i hela Västeråsregionen.

0
År i branschen
0 +
Nöjda kunder
0 %
Engagemang
0 K+
Utförda uppdrag

Kvalite & Miljö

Vi har sett det som en självklarhet att alla medarbetare löpande ska genomgå utbildning inom områdena kvalitet och miljö. Lika självklart är det att vi varje år undersöker vad både kunder och medarbetare tycker. Sammantaget har detta vårt arbetssätt lett till genomgående mycket bra betyg och fina vitsord. Vi är övertygade om att det ska fortsätta så och jobbar vidare med ständiga förbättringar. Vi vet att Du som kund kommer att märka det. Företaget är certifierat både genom ISO 9001 och ISO 14001.

Kontakt

Vagnbodsvägen 3
724 80 Västerås
021- 470 87 70

Offertförfrågan:
070-458 87 05
070-736 05 05

Öppettider

Måndag – Fredag:
07.00 – 16.30

Lördag – Söndag:
Stängt