Till er tjänst!

Hem » Om oss

Om oss

Västmanlands Fastighetsskötsel är ett lokalt fastighetsskötselföretag i Västerås som hjälper kommuner, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med det mesta inom fastighetsskötsel. För oss är miljön viktig och vi satsar på att i så stor utsträckning som möjligt jobba med social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet i alla led.

Kontakta oss

Din lokala fastighetsskötare

Västmanlands Fastighetsskötsel AB är ett väletablerat fastighetsskötselföretag som grundades 1982 men förvärvades och har drivits av familjen Magnusson sedan 1990. Företaget har sedan början haft en positiv utveckling samt en stark position inom yttre- och inre fastighetsunderhåll. Sedan 2019 ingår vi i PHM Group.

Då vi har egna trädgårdsmästare, trädgårdsutbildade anställda samt en stor maskinpark kan vi möta det ökade kravet från företag, bostadsrättsföreningar samt privata kunder och därmed erbjuda ett brett urval av tjänster i hela Västeråsregionen.

Kvalite & Miljö

Vi har sett det som en självklarhet att alla medarbetare löpande ska genomgå utbildning inom områdena kvalitet och miljö. Lika självklart är det att vi varje år undersöker vad både kunder och medarbetare tycker. Sammantaget har detta vårt arbetssätt lett till genomgående mycket bra betyg och fina vitsord. Vi är övertygade om att det ska fortsätta så och jobbar vidare med ständiga förbättringar. Vi vet att Du som kund kommer att märka det. Företaget är certifierat både genom ISO 9001 och ISO 14001.

Vi är en del av PHM Group

Västmanlands Fastighetsskötsel är en PHM-partner – en del av PHM Group. PHM Group är en nordeuropeisk koncern inom fastighetsservice med uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av branschens bästa bolag med samma värderingar och motiv: företagaranda och en ansvarsfull och pålitlig verksamhet. Med PHM behöver du inte välja mellan den trygga lokala eller den stora nordiska aktören. Hos oss får du det bästa av båda!

Tillsammans med våra systerbolag inom koncernen kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning!

PHM Group