Lokal och högkvalitativ service

Hem » Våra tjänster » Snöröjning

Snöröjning

Vi erbjuder snöröjning och halkbekämpning med möjlighet att rycka ut med kort varsel. Via vår snöjour kommer du snabbt i kontakt med oss vid ett plötsligt väderomslag.

Snöröjning

Se till att hålla parkeringsplatser och allmänytor fria från snö. Vi utför snöröjning på alla typer av ytor för såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar. Med vår snöröjningsjour kan vi vara på plats med kort varsel.

Halkbekämpning

Med den svenska vintern kommer också halkan på våra vägar, innegårdar och gator. Undvik därför olyckor genom effektiv halkbekämpning. Vi kommer då ut och sandar och grusar på era mest olycksdrabbade platser.

Skidspår & Konstsnö

Vi ser till att förlänga skidsäsongen för alla längdskidåkare i Västerås. Våra snökanoner, som är placerade på bland annat Rocklunda, ser till att skidspåret är redo att användas även när det inte finns naturlig snö. Vi pistar, lägger ut snö och drar spår.

Västmanlands Fastighetsskötsel

Grönyteskötsel av alla ytor

Välskötta grönytor är inte bara fint för ögat, det är även bra för såväl den biologiska mångfalden som för miljön i stort. Genom att klippa, rensa, kratta, ta bort sly och vattna så hjälper du gräs, buskar och träd att växa bättre.

Kontakta oss