Lokal och högkvalitativ service

Hem » Våra tjänster » Transport & Maskintjänster

Transport & Maskintjänster

Oavsett om ditt uppdrag kräver handmaskin, transportfordon eller ett flertal servicebilar så har vi det du behöver i vår stora maskinpark. Kontakta oss gärna för offert eller rådgivning så hjälper vi dig på bästa sätt.

Maskinpark

Vi har en stor maskinpark till vårt förfogande vilket gör att vi klarar av både små och stora uppdrag som kräver någon typ utav fordon. Du berättar bara vad uppdraget gäller så ser vi till att vara på plats med rätt maskin för jobbet.

Hållbart

Vi strävar efter att hålla vår maskinpark så hållbar som möjligt. I takt med att fler och fler fordon kommer som eldrivna byter vi successivt ut och satsar på fossilfritt. Det gäller allt från större transportfordon till små handdrivna maskiner.

Våra fordon & maskiner

I vår maskinpark hittar du allt från lastmaskiner, lastbilar och traktorer till servicebilar, gräsklippare och specialmaskiner. Vi har utbildad och kunnig personal som hanterar varje fordon och maskin på ett korrekt och säkert sätt.

Lastmaskiner

Specialmaskiner

Grävmaskiner

Sopmaskiner

Lastbilar

Servicebilar

Traktorer

Sand & Saltspridare

Lastväxlarflak

Teleskoplastare

Gräsklippare

Redskapsbärare

Västmanlands Fastighetsskötsel

Hur kan vi hjälpa dig?

Tack vare vår stora maskinpark med allt från större transportfordon till handredskap kan vi tillgodose de flesta behov. Vi satsar även på hållbarhet och byter därför successivt ut våra maskiner till eldrivna när det går.

Kontakta oss