Vi anlägger trädgårdar och grönytor på bästa sätt

Hem » Våra tjänster » Plantering & Trädfällning

Plantering, trädfällning  & lövupptagning

Västmanlands fastighetsskötsel har lång erfarenhet av trädgårdsarbete med utbildad och kunnig personal inom området. Vi hjälper till med det mesta inom trädgård och plantering. Kontakta oss gärna för offert eller rådgivning.

Planteringsarbeten

Alla miljöer blir vackrare med en välskött plantering.
Vi hjälper er med det årliga planteringsarbetet som sker under vår och sommar. Våra fyra trädgårdsmästare hjälper till med alla typer av planteringsarbeten och kan även ta fram förslag på utformning av nyplanteringar.

Lövupptagning

Städa bort hösten och gör gator och allmänna ytor fria från halkiga löv. Vi samlar upp och plockar bort nedfallna löv både manuellt och maskinellt åt såväl bostadsrättsföreningar, samfälligheter och andra aktörer.

Trädfällning

Har ni träd som behöver fällas? Vi utför alla typer av fällningar med stor precision och alltid med säkerhet i första hand. Vi jobbar med trädfällning, stolpfällning och beskärning både från mark och med skylift vid behov.

Västmanlands Fastighetsskötsel

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan våra trädgårdsmästare hjälpa dig?
Vår kompetenta personal har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel och kan hjälpa till med det mesta en trädgård eller innergård behöver. Både vår, sommar, höst- och vintertid.

Kontakta oss